Musclos racó

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rosa Nonell
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó del navegant, Sant Andreu de Llavaneres

INGREDIENTS

  • 2 kg musclos
  • 3 cebes de Figueres grosses
  • 2 fulles de llorer
  • oli
  • 4 grans d'all
  • un branquilló de farigola
  • 2 bitxos
  • una cullerada de farina
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, feu coure la ceba tallada en una paella amb oli fins que quedi ben tova i transparent. Salpebreu-la.
Mentrestant, daureu en una altra paella els alls laminats, el bitxo, la farigola i les fulles de llorer. Quan els alls estiguin daurats, afegiu-hi la farina i lligueu la salsa. Després, incorporeu-hi la ceba i remeneu-ho. Tot seguit, afegiu-hi els musclos i deixeu-ho coure tapat durant 6 minuts o fins que els musclos s'obrin. I ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut