Musclos gratinats

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Solà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bodega Sepúlveda, Barcelona

INGREDIENTS

  • 48 musclos
  • 100 g de formatge ratllat (emmental, parmesà i maó)
  • Per a la base de mantega:
  • 100 g de mantega
  • 2 grans d'all
  • orenga, farigola, menta, sal d'api
  • pebre blanc i negre
  • julivert

PREPARACIÓ

Per començar, en una olla amb aigua i una mica de pebre negre bulliu els musclos fins que quedin oberts.
Per fer la base de mantega, poseu en un bol la mantega, l'orenga, la menta, la sal d'api, el pebre blanc, el pebre negre, el julivert i l'all tallat a trossos i tritureu-ho tot amb el túrmix.

A continuació, poseu els musclos en una cassola de terrissa i farciu-los amb la base de mantega. Seguidament, cobriu-los amb els formatges ratllats i poseu-ho a gratinar al forn durant 5 o 6 minuts.

I ja per acabar, traieu-los de la cassola i serviu-los en un plat.
Anar al contingut