Musclos amb pernil salat

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Musclos amb pernil salat
  • (per a una tapa)
  • 1 tall de pernil salat gruixut
  • 1 culleradeta de pebre vermell mòlt
  • pebre negre
  • 1,5 kg de musclos de roca
  • 1/2 copeta de vi blanc

PREPARACIÓ

1. Triem una cassola grossa, hi afegim un raig d'oli i la posem al foc.
2. Tallem el tall de pernil salat a dauets i els saltem a la cassola fins que quedin rossos.
3. Afegim a la cassola uns grans de pebre i hi aboquem el vi blanc.
4. Hi tirem també el pebre vermell mòlt quan el vi hagi evaporat l'alcohol.
5. És el moment d'abocar-hi els musclos amb la closca ben neta.
6. Tapem la cassola i deixem que es cogui tot al vapor, fins que s'obrin els musclos.