Musclos amb pernil salat
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Musclos amb pernil salat
- (per a una tapa)
- 1 tall de pernil salat gruixut
- 1 culleradeta de pebre vermell mòlt
- pebre negre
- 1,5 kg de musclos de roca
- 1/2 copeta de vi blanc
PREPARACIÓ
1. Triem una cassola grossa, hi afegim un raig d'oli i la posem al foc.
2. Tallem el tall de pernil salat a dauets i els saltem a la cassola fins que quedin rossos.
3. Afegim a la cassola uns grans de pebre i hi aboquem el vi blanc.
4. Hi tirem també el pebre vermell mòlt quan el vi hagi evaporat l'alcohol.
5. És el moment d'abocar-hi els musclos amb la closca ben neta.
6. Tapem la cassola i deixem que es cogui tot al vapor, fins que s'obrin els musclos.
2. Tallem el tall de pernil salat a dauets i els saltem a la cassola fins que quedin rossos.
3. Afegim a la cassola uns grans de pebre i hi aboquem el vi blanc.
4. Hi tirem també el pebre vermell mòlt quan el vi hagi evaporat l'alcohol.
5. És el moment d'abocar-hi els musclos amb la closca ben neta.
6. Tapem la cassola i deixem que es cogui tot al vapor, fins que s'obrin els musclos.