Musclos amb pernil i pinyons

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Musclos amb pernil i pinyons
  • (per a 2 persones)
  • 1 kg musclos
  • 1 tall de pernil salat (100 g)
  • 50 g pinyons
  • 1 culleradeta de mel
  • fulles de julivert
  • 2 grans d'all
  • 4 grans de pebre negre
  • 2 fulles de llorer
  • 1 raig de cervesa
  • aigua envasada

PREPARACIÓ

1.Per fer els musclos, posem oli en una cassola, pebre i hi daurarem dos grans d'all. Afegim a la cassola aigua i un parell de fulles de llorer. Mentrestant, tallem el pernil a daus.

2.També daurarem els pinyons en una paella amb un rajolinet d'oli. Quan estiguin torrats els pinyons, afegirem mel a la paella, que farem desfer amb una mica d'aigua calenta.

3.Quan l'aigua comença a bullir, hi afegirem els musclos i taparem la cassola.

4.Ara aboquem el pernil tallat a daus a la paella on tenim els pinyons, i de seguida, el got de cervesa. Ja estan oberts els musclos, i els hem anat descalçant. Hi afegim els musclos cuits i deixem que es vagi reduint.

5.Una mica de julivert picat i ja tenim el plat!