Musclos amb fonoll i herbes anisades
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Roca
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El celler de Can Roca, Girona
- Informació nutricional -Obre
Plat suau però amb un alt contingut en colesterolAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 40 musclos
- brots de fonoll
- brots d'estragó
- brots d'anet
- fulles de fonoll marí
- -1 kg de bulb de fonoll
- 1/4 de l de l'aigua dels musclos
- 200 g de nata líquida
- 50 g de rovell d'ou
PREPARACIÓ
Per començar, talleu el bulb de fonoll a trossos i tritureu-lo amb la liquadora.
A continuació, poseu els musclos en un cassó amb una mica d'aigua, tapeu-lo i deixeu-los coure a foc suau fins que s'obrin. Després, retireu els musclos, reserveu-los i reserveu també l'aigua on els heu bullit.Per fer la sopa de fonoll, poseu en un cassó l'aigua de bullir els musclos, el suc de fonoll, la nata líquida i el rovell d'ou i deixeu-ho coure a foc suau fins que arribi a una temperatura de 85 graus.I ja per acabar, emplateu els musclos sense closca, juntament amb els brots de fonoll, d'estragó, d'anet i les fulles de fonoll marí i cobriu-ho tot amb la sopa de fonoll.
A continuació, poseu els musclos en un cassó amb una mica d'aigua, tapeu-lo i deixeu-los coure a foc suau fins que s'obrin. Després, retireu els musclos, reserveu-los i reserveu també l'aigua on els heu bullit.Per fer la sopa de fonoll, poseu en un cassó l'aigua de bullir els musclos, el suc de fonoll, la nata líquida i el rovell d'ou i deixeu-ho coure a foc suau fins que arribi a una temperatura de 85 graus.I ja per acabar, emplateu els musclos sense closca, juntament amb els brots de fonoll, d'estragó, d'anet i les fulles de fonoll marí i cobriu-ho tot amb la sopa de fonoll.