Musclos amb fonoll i herbes anisades

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Roca
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler de Can Roca, Girona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Plat suau però amb un alt contingut en colesterolAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 40 musclos
  • brots de fonoll
  • brots d'estragó
  • brots d'anet
  • fulles de fonoll marí
  • -1 kg de bulb de fonoll
  • 1/4 de l de l'aigua dels musclos
  • 200 g de nata líquida
  • 50 g de rovell d'ou

PREPARACIÓ

Per començar, talleu el bulb de fonoll a trossos i tritureu-lo amb la liquadora.
A continuació, poseu els musclos en un cassó amb una mica d'aigua, tapeu-lo i deixeu-los coure a foc suau fins que s'obrin. Després, retireu els musclos, reserveu-los i reserveu també l'aigua on els heu bullit.Per fer la sopa de fonoll, poseu en un cassó l'aigua de bullir els musclos, el suc de fonoll, la nata líquida i el rovell d'ou i deixeu-ho coure a foc suau fins que arribi a una temperatura de 85 graus.I ja per acabar, emplateu els musclos sense closca, juntament amb els brots de fonoll, d'estragó, d'anet i les fulles de fonoll marí i cobriu-ho tot amb la sopa de fonoll.
Anar al contingut