Mus mamuang (Mousse de mango) - Tailàndia
- Programa: Karakia
- Cuina: Onpimon Chindawech "Pui", Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de puré de mango congelat (o 1 llauna de polpa de mango "sweet kesar")
- 5 fulls de gelatina
- 1/2 l de nata semimuntada
- 200 g de sucre
- 1/2 kg de formatge mascarpone
PREPARACIÓ
Poseu la gelatina en remull amb aigua freda.
Separeu una mica de puré de mango i escalfeu-lo en un cassó sense que arribi a bullir.
Barregeu la resta de puré de mango amb el formatge mascarpone, procurant que no se us facin grumolls.
Escorreu la gelatina i desfeu-la en el cassó en què s'escalfa el puré de mango.
Remeneu-ho bé i incorporeu aquesta barreja a la de mango i mascarpone.
Munteu la nata amb el sucre i afegiu-la de mica en mica a la barreja de mango.
Ompliu un motllo i deixeu-lo refredar a la nevera un mínim de 4 hores abans de servir-lo.
Separeu una mica de puré de mango i escalfeu-lo en un cassó sense que arribi a bullir.
Barregeu la resta de puré de mango amb el formatge mascarpone, procurant que no se us facin grumolls.
Escorreu la gelatina i desfeu-la en el cassó en què s'escalfa el puré de mango.
Remeneu-ho bé i incorporeu aquesta barreja a la de mango i mascarpone.
Munteu la nata amb el sucre i afegiu-la de mica en mica a la barreja de mango.
Ompliu un motllo i deixeu-lo refredar a la nevera un mínim de 4 hores abans de servir-lo.