Mus mamuang (Mousse de mango) - Tailàndia

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Onpimon Chindawech "Pui", Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de puré de mango congelat (o 1 llauna de polpa de mango "sweet kesar")
  • 5 fulls de gelatina
  • 1/2 l de nata semimuntada
  • 200 g de sucre
  • 1/2 kg de formatge mascarpone

PREPARACIÓ

Poseu la gelatina en remull amb aigua freda.
Separeu una mica de puré de mango i escalfeu-lo en un cassó sense que arribi a bullir.
Barregeu la resta de puré de mango amb el formatge mascarpone, procurant que no se us facin grumolls.
Escorreu la gelatina i desfeu-la en el cassó en què s'escalfa el puré de mango.
Remeneu-ho bé i incorporeu aquesta barreja a la de mango i mascarpone.
Munteu la nata amb el sucre i afegiu-la de mica en mica a la barreja de mango.
Ompliu un motllo i deixeu-lo refredar a la nevera un mínim de 4 hores abans de servir-lo.