Múrgoles amb fetge gras

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Jordi Olivet
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bilbao, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g de múrgoles
  • fetge d'ànec
  • tòfona fresca
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 copa de licor de tòfona
  • 1 tassa de fons de carn
  • pebre
  • sal Maldon

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica de mantega fosa, salteu les múrgoles, netejades i salades, durant 10 minuts.

Després, afegiu-hi el licor de tòfona i flamegeu-ho.

Seguidament, poseu-hi una mica de fetge d'ànec tallat a daus, la tòfona ratllada, el pebre, el brou de carn i deixeu-ho coure tot durant uns 5 minuts.

A continuació, en una paella sense oli, salteu un tall de fetge d'ànec, fins que quedi ben dauradet.

I ja per acabar, emplateu les múrgoles, poseu-hi el fetge a sobre i guarniu-lo amb una mica de sal Maldon.