Murgha Madras (Pollastre a l'estil de Madràs) - Índia
- Programa: Karakia
- Cuina: Edgar Gual, Sabadell
INGREDIENTS
- 2-3 pits de pollastre
- 2 cebes
- 2 tomàquets
- comí mòlt
- coriandre mòlt
- curri en pols
- bitxo de l'Índia mòlt
- ghee (mantega clarificada)
- coco ratllat
- aigua
PREPARACIÓ
Talleu els pits de pollastre a daus i feu-los en una olla amb aigua i sal. Si ho preferiu, podeu posar-hi unes herbes per al caldo i ja en tindreu de fet.
Peleu les cebes i trossegeu-les. Talleu els tomàquets a trossos.
Poseu una mica de ghee en una paella i enrossiu-ho tot junt. Condimenteu-ho amb les espècies. Val més que en poseu poca quantitat de cada; tasteu-ho i, si us sembla, n'afegiu més.
Quan la ceba i el tomàquet siguin cuits, passeu el sofregit pel túrmix i rectifiqueu-lo de bitxo, segons el vostre gust de picantor. Reserveu-ho.
Un cop cuit el pollastre, passeu-lo a una paella i barregeu-lo amb la pasta del sofregit que teniu reservada. Remeneu-ho perquè el sofregit impregni el tall i afegiu-hi una mica d'aigua per deixatar la salsa.
Rectifiqueu-ho de bitxo mòlt, escamepu-hi una mica de coco ratllat per sobre i ja ho podeu servir.
Podeu acompanyar el plat amb una mica d'arròs.
Peleu les cebes i trossegeu-les. Talleu els tomàquets a trossos.
Poseu una mica de ghee en una paella i enrossiu-ho tot junt. Condimenteu-ho amb les espècies. Val més que en poseu poca quantitat de cada; tasteu-ho i, si us sembla, n'afegiu més.
Quan la ceba i el tomàquet siguin cuits, passeu el sofregit pel túrmix i rectifiqueu-lo de bitxo, segons el vostre gust de picantor. Reserveu-ho.
Un cop cuit el pollastre, passeu-lo a una paella i barregeu-lo amb la pasta del sofregit que teniu reservada. Remeneu-ho perquè el sofregit impregni el tall i afegiu-hi una mica d'aigua per deixatar la salsa.
Rectifiqueu-ho de bitxo mòlt, escamepu-hi una mica de coco ratllat per sobre i ja ho podeu servir.
Podeu acompanyar el plat amb una mica d'arròs.