Muhammara (Crema de pebrot -d'en Hani-) - Síria
- Programa: Karakia
- Cuina: Hani Sarkis, Barcelona
INGREDIENTS
- pebrots vermells
- nous
- ceba
- suc de magrana
- pebre vermell
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Tritureu les nous i reserveu-les. Tritureu els pebrots vermells prèviament trossejats i sense llavors. Us ha de quedar la polpa sucosa.
Peleu i piqueu la ceba, i sofregiu-la en una paella amb oli d'oliva.
Afegiu la polpa de pebrot i el suc de magrana a la paella.
Deixeu-ho sofregir uns quants minuts.
Amb les nous picades teniu dues opcions: podeu afegir-les a la paella o escampar-les pel damunt de la crema un cop la serviu al plat.
Peleu i piqueu la ceba, i sofregiu-la en una paella amb oli d'oliva.
Afegiu la polpa de pebrot i el suc de magrana a la paella.
Deixeu-ho sofregir uns quants minuts.
Amb les nous picades teniu dues opcions: podeu afegir-les a la paella o escampar-les pel damunt de la crema un cop la serviu al plat.