Mucapata (Arròs de coco amb pèsols) - Moçambic
- Programa: Karakia
- Cuina: Helena Zefanias i Eunice Nambyeka, Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 kg d'arròs
- un grapat de pèsols
- 1 llauna de llet de coco
- aigua
- sal
PREPARACIÓ
Renteu l'arròs i deixeu-lo reposar fins que s'assequi l'aigua.
Mesureu l'arròs amb una tassa: per a cada mesura d'arròs, poseu-hi una mesura i mitja de llet de coco i aigua.
Feu coure l'arròs amb la llet de coco barrejada amb aigua.
Poseu l'arròs al foc, saleu-lo al gust i, quan arrenqui el bull, afegiu-hi els pèsols, abaixeu la flama al mínim i deixeu que cogui entre 20 i 30 minuts.
Mesureu l'arròs amb una tassa: per a cada mesura d'arròs, poseu-hi una mesura i mitja de llet de coco i aigua.
Feu coure l'arròs amb la llet de coco barrejada amb aigua.
Poseu l'arròs al foc, saleu-lo al gust i, quan arrenqui el bull, afegiu-hi els pèsols, abaixeu la flama al mínim i deixeu que cogui entre 20 i 30 minuts.