Msov salat (Amanida de carn i nous) - Armènia
- Programa: Karakia
- Cuina: Gohar Assoian, Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 kg de carn de vedella o pollastre
- 2 iogurts grecs (cremosos)
- 100 g de nous
- 1 o 2 alls
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Coeu la carn fins que sigui ben tendra. Un cop cuita, feu-ne talls ben prims i allargats.
Trinxeu les nous i els alls. Poseu la carn en un bol i afegiu-hi els iogurts, les nous i els alls. Salpebreu-ho al vostre gust i ja ho podeu servir. També teniu l'opció de preparar-vos vosaltres mateixos el iogurt cremós o k'amats matsun: deixeu escórrer 8 iogurts naturals dins una paperina, feta amb un drap de fil o cotó, durant unes 5 o 6 hores.
Poseu una tassa sota la paperina per poder recollir el xerigot que desprèn i que podeu aprofitar per fer alguna altra cosa.
Trinxeu les nous i els alls. Poseu la carn en un bol i afegiu-hi els iogurts, les nous i els alls. Salpebreu-ho al vostre gust i ja ho podeu servir. També teniu l'opció de preparar-vos vosaltres mateixos el iogurt cremós o k'amats matsun: deixeu escórrer 8 iogurts naturals dins una paperina, feta amb un drap de fil o cotó, durant unes 5 o 6 hores.
Poseu una tassa sota la paperina per poder recollir el xerigot que desprèn i que podeu aprofitar per fer alguna altra cosa.