Mousse de torró

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casa Salvador

INGREDIENTS

  • 30 cl de nata líquida
  • 60 g de mantega
  • 150 g de torró d'ametlles
  • xocolata per a decorar

PREPARACIÓ

Per començar, agafeu el torró i aixafeu-lo en un morter fins que us quedi una pasta homogènia.
A continuació, barregeu-hi la mantega (ha de ser tova, per tant és recomanable que la traieu de la nevera unes 2 hores abans de fer la mousse). En un bol a part, aneu remenant suaument la nata líquida fins que us quedi a mig muntar. Tot seguit, tireu-hi el torró i aneu-ho remenant fins que aconseguiu una mescla amb textura de mousse. Pel que fa a la xocolata, desfeu-la al bany maria, i diluïu-la amb una mica de nata líquida. Per muntar el plat, doneu forma a la mousse amb l'ajuda d'un motlle rodó, poseu-hi ametlles torrades i laminades al damunt, i al voltant, nata líquida i un cordó o dibuix de xocolata desfeta.