Mousse de maduixots

INGREDIENTS

  • 250 g de maduixots nets i tallats a daus petits o triturats
  • 2 clares
  • 2 iogurts
  • 150 g de sucre
  • 200 cc de crema de llet
  • 4 fulls de gelatina remullada en aigua freda
  • 250 g de maduixots
  • 75 g de sucre llustre
  • el suc de mitja llimona

PREPARACIÓ

1. Es posa a desfer el sucre amb 75 cc d'aigua al foc. Quan s'ha desfet, es retira del foc i s'hi posen els fulls de gelatina escorreguts i es deixa refredar.


2. A part, es munten les clares per un costat i la crema de llet per un altre. Quan la barreja de la gelatina comença a agafar consistència es barreja amb els iogurts, la nata, les clares i els maduixots.


3. En una plàtera plana, que serveixi per servir el pastís, s'hi posa el cercle i la barreja preparada. S'ha de posar a la nevera unes 6 hores.


4. Per fer la salsa de colis: s'agafa els 250 g de maduixots, els 75 g de sucre llustre i el suc de mitja llimona, es trituren i es posen a la nevera de 12 a 24 hores.


5. Manera de servir les postres: Es desemmotlla la mousse, si es vol es pot decorar amb uns maduixots partits per la meitat a tot el voltant i unes rosetes de nata. La salsa de colis, se serveix a part amb salsera.