Mousse de llimona

INGREDIENTS

  • 100 gr de llimones per fer el suc
  • 160 gr de sucre
  • 3 clares d'ous
  • 300 gr de nata
  • raspadura de llimona

PREPARACIÓ

Primer de tot, hem d'escórrer el suc de les llimones, el colem i hi afegim la raspadura de llimona. El posem al foc i el reduïm a la meitat. Després el reservem en fred.

Muntem per una banda les clares i, per l'altra, la nata. Un cop muntada la nata la barregem amb el suc de llimona i el sucre. Després hi afegim les clares.

Perquè no se'ns talli, s'ha de tenir en compte de barrejar la nata amb el suc de llimona, primer, i al final les clares. A més, ho hem de fer amb una espàtula de fusta en forma de creu i mai fent cercles.

Reservem la barreja dues hores a la nevera i la servim ben freda.

Si volem fer una mousse més lleugera hem de substituir la nata per nata de soja, que és una nata vegetal amb menys greix.