Mousse de formatge fresc amb gerds i mango
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Facundo de la Rúa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cheeseme, Barcelona
INGREDIENTS
- 3 rovells d'ou
- 100 g de mango
- 60 g de gerds
- 60 g de pinya
- 1 canonet de vainilla
- 175 cm3 de nata
- 175 g de mascarpone
- suc de llimona
- 60 g de sucre
- 1 sifó i 2 càrregues
PREPARACIÓ
Poseu el sucre, el suc de llimona, l'aigua, el mango pelat i tallat i les llavors de vainilla en un cassó.
Deixeu-ho coure tot junt fins que el mango estigui tou, després tritureu-ho tot amb l'ajuda d'un túrmix.
Mentrestant, poseu la nata, el mascarpone i el sucre en un altre cassó i deixeu que arrenqui el bull.
A continuació, poseu els rovells en un bol i bateu-los. Sense parar de batre'ls aneu-hi incorporant la barreja de la nata i el mascarpone. Quan ja tingueu una massa uniforme, coleu-ho, poseu-ho en un sifó i deixeu-ho refredar a la nevera.
Tot seguit, feu coure la pasta de full al forn a uns 220 graus durant 15 minuts. Després, poseu-hi sucre per sobre i cremeu-ho amb un bufador.
I ja per acabar, poseu el puré de mango al fons de la copa i cobriu-lo amb uns trossets de pinya i amb els gerds. A sobre, col·loqueu-hi uns trossets de pasta de full caramel·litzada i acabeu la copa amb la mousse que teniu al sifó. Podeu guarnir la copa amb uns gerds.
Deixeu-ho coure tot junt fins que el mango estigui tou, després tritureu-ho tot amb l'ajuda d'un túrmix.
Mentrestant, poseu la nata, el mascarpone i el sucre en un altre cassó i deixeu que arrenqui el bull.
A continuació, poseu els rovells en un bol i bateu-los. Sense parar de batre'ls aneu-hi incorporant la barreja de la nata i el mascarpone. Quan ja tingueu una massa uniforme, coleu-ho, poseu-ho en un sifó i deixeu-ho refredar a la nevera.
Tot seguit, feu coure la pasta de full al forn a uns 220 graus durant 15 minuts. Després, poseu-hi sucre per sobre i cremeu-ho amb un bufador.
I ja per acabar, poseu el puré de mango al fons de la copa i cobriu-lo amb uns trossets de pinya i amb els gerds. A sobre, col·loqueu-hi uns trossets de pasta de full caramel·litzada i acabeu la copa amb la mousse que teniu al sifó. Podeu guarnir la copa amb uns gerds.