Mousse de coco

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    +Obre

    El coco és una de les fruites més energètiques que hi ha, el greix és el seu component principal després de l'aigua.

INGREDIENTS

  • 200 g de llet de coco
  • 5 cullerades de coco ratllat
  • 70 g de xocolata blanca
  • 1 pinya
  • 3 llimones
  • 3 cullerades de sucre
  • 4 làmines de gelatina de cua de peix
  • menta fresca
  • aigua mineral

PREPARACIÓ

1.- Hidratem la gelatina amb aigua freda.



2.- Bullim amb una mica d'aigua la pell i el tronxo de la pinya rentada i pelada.



3.- Posem la llet de coco, la xocolata blanca, el coco ratllat i les 3 cullerades de sucre a foc baix, fins que es dissolgui el sucre. Quan hagi bullit 5 minuts, ho posem al got americà amb tota la pinya tallada a daus i ho triturem.



4.- Quan les pells han arrencat el bull, les retirem del foc i les deixem infusionar.



5.- Colem la infusió de pells de pinya, hi afegim les dues làmines de gelatina i ho tornem a posar al foc fins que es desfaci la gelatina.

6.- Colarem la pinya i el coco triturats per eliminar-ne la polpa.



7.- Barregem la gelatina de pinya amb la llet de coco i ho batem en un bol gran perquè faci molta escuma (ha d'agafar aire).



8.- Ho posem en gotets individuals i ho deixem refredar a la nevera aproximadament dues hores.



9.- Fem el suc de les 3 llimones. El colem, el posem al foc i el deixem reduir fins aconseguir un xarop de llimona.



10.- Servim els gotets amb una cullerada de xarop de llimona per sobre, ratlladura de llimona i unes fulles de menta.