Morro de bacallà al pil-pil amb llenegues negres

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Quim Hernández
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Comiols, Barcelona

INGREDIENTS

  • 600 g de morro de bacallà dessalat
  • 100 g de tripa de bacallà
  • 16 olives
  • 600 g de llenegues negres
  • 2 alls
  • oli d'oliva verge

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bulliu la tripa de bacallà.

Quan estigui cuita, deixeu-la refredar i talleu-la a trossos.

A continuació, en una cassola amb oli, sofregiu l'all picat.

Quan estigui daurat, afegiu-hi la tripa de bacallà i el morro de bacallà, i deixeu-ho coure un parell de minuts.

Tot seguit, poseu-hi les llenegues i deixeu-ho coure.

Quan faltin un parell de minuts per acabar la cocció, afegiu-hi les olives i ja podeu servir-lo en la mateixa cassola.