Moo isan (Saltat de porc) - Tailàndia

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Krissadakorn Akkala "Chet" (restaurant Thai Gardens), Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 300 g de carn de porc
  • 50 g de pebrot verd
  • 50 g de pebrot vermell
  • 50 g de ceba
  • 20 g de carbassó
  • 20 g de ceba tendra
  • 20 g de mongeta verda
  • 8-10 fulles d'alfàbrega
  • 5-6 grans de pebre verd
  • 1 cullerada de salsa nam pla (salsa de peix)
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1 cullerada de salsa d'ostres
  • 2-3 alls
  • oli

PREPARACIÓ

Trossegeu la carn de porc i les verdures.
Salteu els bocins de carn juntament amb l'all. Afegiu-hi el pebrot verd, el pebrot vermell, les mongetes i el carbassó, tot tallat ben petit, i salteu-ho durant un minut.
Després incorporeu-hi la ceba i la ceba tendra trinxades, els grans de pebre verd, l'alfàbrega i les salses de peix, d'ostres i de soja.
Salteu-ho tot junt durant un parell de minuts més i ja ho podreu servir.

Anar al contingut