Monte Bianco

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Canal
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Pastisseria Canal, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a la base d'ametlla:
  • farina
  • pols d'ametlla
  • clares d'ou
  • sucre
  • 200 g de crema de marron glacé
  • 100 g de trossets de marron glacé
  • 200 g de nata muntada sense sucre
  • 200 g de merenga (clares i sucre)
  • sucre glaç

PREPARACIÓ

Per fer la base d'ametlla, poseu les clares d'ou i el sucre en un bol i munteu-ho una mica.
Després, afegiu-hi el sucre glaç, la farina i la pols d'ametlla, i torneu-ho a remenar. Poseu aquesta massa en una màniga pastissera. Tot seguit, poseu un paper de forn en una plata de forn i poseu la massa d'ametlla a sobre en forma de disc. Deixeu-ho coure al forn durant 15 minuts a 180 graus.

A continuació, emplateu la base d'ametlla, unteu-la amb la crema de marron glacé i tireu-hi uns trossets de marron glacé per sobre. Després, poseu la nata al mig del disc en forma de muntanyeta i tireu-hi més trossets de marron glacé per sobre.

I ja per acabar, poseu la nata i la merenga en unes mànigues pastisseres i cobriu el Monte Bianco completament. Podeu guarnir el plat amb una mica de sucre glaç.
Anar al contingut