Molls saltats amb fonoll i salsa de pebrot

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Up & Down

INGREDIENTS

  • 4 molls de 300/400 g
  • 2 fonolls frescos
  • 200 g de mantega
  • 100 g de sucre
  • 1 got de vinagre de Xerès
  • aigua Per a la salsa de pebrot:
  • 1 kg de pebrots grocs
  • 1 cullerada de sucre

PREPARACIÓ

Aquest plat el farem amb el bulb del fonoll.
Per a netejar-los, traieu-los l'herba i talleu-los en 4 trossos. Poseu-los en una cassola amb mantega i una mica d'aigua (no ha de cobrir-los), tapeu-los i quan estiguin cuits poseu-hi el sucre i deixeu-los a foc lent que es caramel.litzin. Llavors afegiu-hi el vinagre perquè es faci l'agredolç. Per a fer la salsa, passeu el pebrot groc per la liquadora i després deixeu-lo reduir en un cassó amb sucre. Mentrestant podeu saltar els molls en una paella ben calenta i amb una mica d'oli. Per emplatar, poseu els bulbs de fonoll al mig, els molls i per sobre la salsa de pebrot groc.