Molls amb faves i blat de moro

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Jordi Rodríguez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Torre dels Lleons, Esplugues de Llobregat

INGREDIENTS

  • 1 kg de molls
  • 250 g de favetes
  • 3/4 l de fumet
  • 450 g de blat de moro dolç
  • 80 g de mantega
  • anet
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per fer la salsa, poseu el blat de moro dolç i una mica de fumet calent en un pot i tritureu-ho.
Tot seguit, coleu-ho i afegiu-ho al cassó on tindreu reduint la resta del fumet. Si la salsa no us queda ben lligada, podeu afegir-hi una mica de mantega. A continuació, salpebreu els filets de moll i feu-los en una paella ben calenta amb oli. I ja, per acabar, emplateu les favetes cuites i pelades, disposeu els molls a sobre i cobriu-ho amb la salsa. Podeu decorar el plat amb sal Maldon i unes fulles d'anet.