Mojito (Rom amb menta) - Cuba
- Programa: Karakia
- Cuina: Marta Atrel (restaurant La Paladar del Son), Barcelona
INGREDIENTS
- Per a 1 copa:
- unes quantes fulles de menta
- 4 cullerades de rom
- 1 culleradeta de sucre
- 1/2 llimona
- 2 glaçons
- soda
PREPARACIÓ
Renteu les fulles de menta i poseu-les en un got ample amb el sucre. Matxuqueu-les amb una mà de morter perquè deixin anar el suc.
Espremeu la mitja llimona i afegiu-la al got.
Remeneu-ho fins que el sucre s'hagi dissolt.
Afegiu-hi els glaçons, el rom i la soda fins que s'ompli el got i serviu-lo.
Espremeu la mitja llimona i afegiu-la al got.
Remeneu-ho fins que el sucre s'hagi dissolt.
Afegiu-hi els glaçons, el rom i la soda fins que s'ompli el got i serviu-lo.