Mitjana de bou amb "pascades"
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jean-François Ferrié
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La maison du Languedoc-Roussillon, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 mitjana de bou
- 1 gotet d'oli de gira-sol
- sal i pebre Per a les "pascades":
- 3/4 de kg de patates
- 3 ous
- 1 got de crema de llet
- 150 g de mantega
- 40 g de farina
- 200 g de ceps
- 1 cullerada de julivert picat
- 1 gra d'all picat
- sal i pebre
- nou moscada
PREPARACIÓ
Comenceu bullint les patates en una cassola.
A continuació, escorreu les patates i passeu-les per un passapuré. Llavors poseu els ous al bol amb el puré i incorporeu-hi farina, pebre, sal, mantega fosa i crema de llet. Remeneu-ho bé i afegiu-hi la nou moscada. Després poseu mantega en una paella i incorporeu-hi el puré amb un cullerot. Mentrestant, talleu els ceps, que prèviament haureu netejat amb un drap, i afegiu-los damunt de cada "pascada". Al mateix temps, poseu la mitjana de bou en una paella amb oli i procureu que quedi cuita pels dos costats igual. Doneu la bolta a les "pascades" i després d'una estona gireu-la un altre cop. I ja per acabar, retireu la grassa de la mitjana de carn i talleu-la a làmines. Poseu els talls de carn en un plat i salpebreu-los. Incorporeu-hi les "pascades" al costat i afegiu-hi julivert i all triturat al damunt.
A continuació, escorreu les patates i passeu-les per un passapuré. Llavors poseu els ous al bol amb el puré i incorporeu-hi farina, pebre, sal, mantega fosa i crema de llet. Remeneu-ho bé i afegiu-hi la nou moscada. Després poseu mantega en una paella i incorporeu-hi el puré amb un cullerot. Mentrestant, talleu els ceps, que prèviament haureu netejat amb un drap, i afegiu-los damunt de cada "pascada". Al mateix temps, poseu la mitjana de bou en una paella amb oli i procureu que quedi cuita pels dos costats igual. Doneu la bolta a les "pascades" i després d'una estona gireu-la un altre cop. I ja per acabar, retireu la grassa de la mitjana de carn i talleu-la a làmines. Poseu els talls de carn en un plat i salpebreu-los. Incorporeu-hi les "pascades" al costat i afegiu-hi julivert i all triturat al damunt.