Mint sauce (Salsa de menta) - Nova Zelanda
- Programa: Karakia
- Cuina: Sioux Bean, Barcelona
INGREDIENTS
- un bon grapat de fulles de menta
- 1 tassa de vinagre de malta
- sucre morè
PREPARACIÓ
Poseu mitja tassa de vinagre en un cassó i deixeu que comenci a reduir a foc baix.
Tritureu les fulles de menta posant-les al got del túrmix juntament amb la resta de vinagre. Afegiu-ho al cassó, desfeu-hi un parell de culleradetes de sucre morè i deixeu que redueixi remenant-ho sovint.
Aquesta salsa serveix per acompanyar el xai al forn, a banda de la típica gravy.
Tritureu les fulles de menta posant-les al got del túrmix juntament amb la resta de vinagre. Afegiu-ho al cassó, desfeu-hi un parell de culleradetes de sucre morè i deixeu que redueixi remenant-ho sovint.
Aquesta salsa serveix per acompanyar el xai al forn, a banda de la típica gravy.