Minestra casolana
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 8 cols de Brussel·les
- 1 pastanaga
- 1 patata petita
- 5 mongetes tendres
- 100 g de favetes
- 1 ceba petita
- 1 got de brou de verdures
- 3 brots d'all tendre
- 2 xampinyons
PREPARACIÓ
Preparació : 10 minuts
Cocció. 10 minuts
1. Feu servir una safata de vidre temperat.
2. Netegeu i trossegeu totes les verdures.
3. Piqueu la ceba i els alls tendres, i talleu els xampinyons a làmines.
4. Escalfeu la safata al microones amb oli d'oliva un minut.
5. Poseu-hi els alls tendres, la ceba i els xampinyons, i coeu-ho 3 minuts.
6. Afegiu-hi la resta de verdures, el brou de verdures i una mica de sal. Tapeu-ho i coeu a 650 watts uns 8 minuts.
7. Deixeu-ho refredar i guardeu-ho a la nevera.
8. Podeu amanir-ho com vulgueu: amb pernil i una vinagreta de fruita seca, per exemple.
Cocció. 10 minuts
1. Feu servir una safata de vidre temperat.
2. Netegeu i trossegeu totes les verdures.
3. Piqueu la ceba i els alls tendres, i talleu els xampinyons a làmines.
4. Escalfeu la safata al microones amb oli d'oliva un minut.
5. Poseu-hi els alls tendres, la ceba i els xampinyons, i coeu-ho 3 minuts.
6. Afegiu-hi la resta de verdures, el brou de verdures i una mica de sal. Tapeu-ho i coeu a 650 watts uns 8 minuts.
7. Deixeu-ho refredar i guardeu-ho a la nevera.
8. Podeu amanir-ho com vulgueu: amb pernil i una vinagreta de fruita seca, per exemple.