Minestra casolana

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 8 cols de Brussel·les
  • 1 pastanaga
  • 1 patata petita
  • 5 mongetes tendres
  • 100 g de favetes
  • 1 ceba petita
  • 1 got de brou de verdures
  • 3 brots d'all tendre
  • 2 xampinyons

PREPARACIÓ

Preparació : 10 minuts
Cocció. 10 minuts

1. Feu servir una safata de vidre temperat.
2. Netegeu i trossegeu totes les verdures.
3. Piqueu la ceba i els alls tendres, i talleu els xampinyons a làmines.
4. Escalfeu la safata al microones amb oli d'oliva un minut.
5. Poseu-hi els alls tendres, la ceba i els xampinyons, i coeu-ho 3 minuts.
6. Afegiu-hi la resta de verdures, el brou de verdures i una mica de sal. Tapeu-ho i coeu a 650 watts uns 8 minuts.
7. Deixeu-ho refredar i guardeu-ho a la nevera.
8. Podeu amanir-ho com vulgueu: amb pernil i una vinagreta de fruita seca, per exemple.
Anar al contingut