Milfulls farcits de bolets amb crema de ceps

imatge de recurs
  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Lourdes Vilarrubla. Restaurant Cal Pacho. La Seu d'Urgell.
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 250 gr. de pasta de full
  • 500 gr. de bolets variats
  • 50 gr. de cansalada fumada (bacon)
  • 100 ml. de nata (cadí)
  • 1 cep
  • 2 alls
  • Sal i oli d'oliva

PREPARACIÓ

1. Rentem i tallem els bolets. Els saltegem en una paella amb els alls filetejats i la cansalada tallada a daus.
2. Estirem la pasta i la farcim amb els bolets.
3. Posem el farcellet al forn 10 minuts a 150º . Mentrestant fem la crema de ceps...
4. Rentem i tallem el cep. El saltegem en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
5. El posem dins d'un pot amb la nata i ho triturem amb el túrmix i tot seguit ho posem en un cassó a reduïr.

Emplatat:
Posem al fons del plat la crema de ceps, a sobre el milfulls i decorem el voltant del plat amb una mica de julivert picat i sec.
Anar al contingut