Milfulls farcits de bolets amb crema de ceps
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Lourdes Vilarrubla. Restaurant Cal Pacho. La Seu d'Urgell.
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 250 gr. de pasta de full
- 500 gr. de bolets variats
- 50 gr. de cansalada fumada (bacon)
- 100 ml. de nata (cadí)
- 1 cep
- 2 alls
- Sal i oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Rentem i tallem els bolets. Els saltegem en una paella amb els alls filetejats i la cansalada tallada a daus.
2. Estirem la pasta i la farcim amb els bolets.
3. Posem el farcellet al forn 10 minuts a 150º . Mentrestant fem la crema de ceps...
4. Rentem i tallem el cep. El saltegem en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
5. El posem dins d'un pot amb la nata i ho triturem amb el túrmix i tot seguit ho posem en un cassó a reduïr.
Emplatat:
Posem al fons del plat la crema de ceps, a sobre el milfulls i decorem el voltant del plat amb una mica de julivert picat i sec.
2. Estirem la pasta i la farcim amb els bolets.
3. Posem el farcellet al forn 10 minuts a 150º . Mentrestant fem la crema de ceps...
4. Rentem i tallem el cep. El saltegem en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
5. El posem dins d'un pot amb la nata i ho triturem amb el túrmix i tot seguit ho posem en un cassó a reduïr.
Emplatat:
Posem al fons del plat la crema de ceps, a sobre el milfulls i decorem el voltant del plat amb una mica de julivert picat i sec.