Milfulls d'escalivada amb sardines
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Latorre
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Morros, Torredembarra
INGREDIENTS
- 1 pasta de full
- 2 pebrots vermells
- 3 albergínies
- 1 ceba
- 12 sardines
- oli
- sal
- Per a la vinagreta:
- 2 grans d'all
- 3 llesques de pa
- 1 gotet de vi negre
- vinagre de xerès
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Per fer l'escalivada, emboliqueu la ceba amb paper d'alumini i poseu-la al forn, juntament amb el pebrot i l'albergínia.
Per fer la vinagreta, poseu oli en una paella i enrossiu-hi el alls. Després, afegiu-hi les llesques de pa remullades amb vi i desfeu-les. Poseu-ho en un morter amb sal, oli i vinagre i tritureu-ho. A continuació, peleu i talleu l'escalivada. Tot seguit, punxeu la pasta de full, poseu-la a sobre d'un paper sulfuritzat en una safata de forn i deixeu-la coure a 180 graus durant 20 minuts. Després, fregiu les sardines només per la banda de la carn, en una paella amb una mica d'oli. I ja per acabar, poseu l'escalivada sobre el milfulls, tireu-hi una mica de sal i col·loqueu-hi les sardines a sobre. Regueu-ho amb una mica de vinagreta.
Per fer la vinagreta, poseu oli en una paella i enrossiu-hi el alls. Després, afegiu-hi les llesques de pa remullades amb vi i desfeu-les. Poseu-ho en un morter amb sal, oli i vinagre i tritureu-ho. A continuació, peleu i talleu l'escalivada. Tot seguit, punxeu la pasta de full, poseu-la a sobre d'un paper sulfuritzat en una safata de forn i deixeu-la coure a 180 graus durant 20 minuts. Després, fregiu les sardines només per la banda de la carn, en una paella amb una mica d'oli. I ja per acabar, poseu l'escalivada sobre el milfulls, tireu-hi una mica de sal i col·loqueu-hi les sardines a sobre. Regueu-ho amb una mica de vinagreta.