Milfulls de tòfona fresca amb foie, patata i pa cruixent

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Jubany, Calldetenes (Osona)

INGREDIENTS

  • 16 torradetes de pa de pagès
  • 2 patates del bufet bullides amb pell
  • 2 tòfones mitjanes
  • 40 g de terrina de foie
  • 1 got de vi de Porto
  • oli de tòfona
  • oli de tartufo italià
  • flor de sal Per a l'amanida:
  • 200 g d'espinacs
  • panses remullades amb moscatell
  • formatge de cabra fresc
  • pinyons torrats
  • nous laminades
  • vinagreta de mostassa

PREPARACIÓ

Primer de tot reduïu el Porto en una paella i quan us quedi com xarop, reserveu-lo.
Aleshores podeu començar a muntar la vinagreta: utilitzeu un bol i poseu-hi la mostassa de Dijon, un rajolí de vinagre, sal i pebre blanc; mentre remeneu, aneu-hi incorporant l'oli d'oliva verge. Per preparar el milfulls, poseu 3 torrades en un plat, i amaniu-les amb una mica d'oli de tòfones i sal. Poseu-hi unes làmines ben fines de patata bullida, unes altres de foie, una mica de sal, un rajolí d'oli de tartufo i ja podeu muntar-ho una sobre l'altra. Par a l'amanida d'espinacs, trieu les fulles més tendres i petites. Poseu-hi els pinyons pel damunt, les nous tallades a làmines, les panses remullades amb moscatell, el formatge fresc, la sal i l'oli de tòfona i la vinagreta que heu preparat abans. Quan tingueu el plat muntat, poseu-lo un minut al forn. Amaniu-li amb la reducció de Porto i l'oli de tartufo.
Anar al contingut