Milfulls de porros, ceps i lletons

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Rosa Sort
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Andria, La Seu d'Urgell

INGREDIENTS

  • pasta de full
  • 1 ou
  • sèsam
  • 4 porros
  • 1/2 copa de cava
  • 3/4 de kg de ceps
  • 1/2 kg de lletons de vedella
  • crema de llet
  • 200 g de mantega
  • sal, pebre

PREPARACIÓ

Poseu la pasta de full sobre una plata de forn untada amb mantega.
Punxeu la pasta de full amb una forquilla, pinteu-la amb ou batut i poseu-hi sèsam per sobre. Deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 20 minuts.

Per fer el farcit, feu coure un porro tallat en una cassola amb mantega. Quan s'hagi estovat, afegiu-hi el cava i deixeu-ho reduir. Després, poseu-hi els ceps tallats en làmines i saleu-ho.

Per fer la salsa, daureu en un cassó amb mantega la ceba picada i els ceps tallats. Un cop hagin agafat color, afegiu-hi la crema de llet i deixeu-ho coure. Després, tritureu-ho tot amb l'ajuda d'un túrmix i passeu-ho per un colador xinès.

Mentrestant, talleu a rodanxes gruixudes els lletons pelats i escaldats, salpebreu-los i daureu-los en una paella amb mantega.

I ja per acabar, obriu la pasta de full i farciu-la amb el porro, els ceps i els lletons. Cobriu-la amb la salsa.