Milfulls de pasta fresca amb múrgoles i formatge

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Mercè Navarro
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Roig Robí, Barcelona

INGREDIENTS

  • 12 quadrats de pasta
  • 500 g de múrgoles
  • 4 tomàquets de pera
  • 80 g de formatge parmesà
  • 2 escalunyes
  • 1 tasseta de crema de llet
  • 1 cullerada de cebollí picat
  • oli
  • sal
  • pebre
  • sucre

PREPARACIÓ

Per fer la salsa de tomàquet, peleu els tomàquets, traieu-los les llavors i piqueu-los.
Poseu la salsa en una paella i afegiu-hi el sucre, el cebollí i el formatge ratllat. No ho deixeu gaire estona al foc. Tot seguit, poseu oli en una altra paella i incorporeu-hi les múrgoles. Quan estiguin a punt, afegiu-hi les escalunyes i una mica de pebre. Després incorporeu-hi la crema de llet i deixeu-ho reduir. I ja per acabar, poseu un full de pasta en un plat i incorporeu-hi una primera capa de múrgoles. Tapeu-ho amb un altre full de pasta i afegiu-hi la salsa de tomàquet al damunt. Tapeu-ho amb un altre full de pasta i acabeu incorporant-hi una capa de múrgoles.