Milfulls de carbassó amb quatre formatges

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Albert Tortosa
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casimiro, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de carbassons
  • 200 g de formatge de Burgos
  • 200 g de formatge de Rocafort
  • 200 g de camembert
  • 100 g de parmesà
  • Per a la vinagreta:
  • 30 g de mostassa
  • 100 g de rocafort
  • vinagre balsàmic
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, escalfeu l'oli en un cassó, ofegueu-hi el carbassó tallat en rodanxes durant un minut o un minut i mig i escorreu-lo.
A continuació, feu una capa de carbassó en una safata pel forn. Col·loqueu-hi a sobre una mica de Rocafort, camembert i formatge de Burgos. Feu una altra capa amb làmines de carbassó, una altre de formatges i acabeu amb una capa de carbassó. Després, cobriu-ho tot amb formatge parmesà i deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 4 o 5 minuts. Finalment, gratineu-ho durant un minut. Per fer la vinagreta de Rocafort, poseu el Rocafort, la mostassa i una mica de l'oli tebi d'ofegar el carbassó en un bol i remeneu-ho. Després, afegiu-hi el vinagre i torneu-ho a remenar. I ja per acabar, emplateu el milfulls i acompanyeu-ho amb enciam, tomàquet i cibulet. Finalment, poseu una mica de vinagreta de Rocafort per sobre del milfulls.