Milfulls de bacallà amb allioli de castanyes

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 peça de 600 g de morro de bacallà remullat
  • 200 g de castanyes
  • 1 gra d'all
  • 1 got d'oli de gira-sol
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • 1 ou, més un rovell
  • 4 tomàquets
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Mulleu el morro de bacallà amb un raig d'oli, poseu-lo en una safata i coeu-lo al forn a 180 graus durant 4 minuts.
Pel que fa a les castanyes, coeu-les també al forn uns 30 minuts, peleu-les i piqueu-les amb l'ajuda d'un ganivet. A continuació, prepareu un allioli molt suau amb un rovell d'ou, un ou sencer, all i oli de gira-sol. Tot seguit, escaldeu els tomàquets i traieu-los la pell i les llavors. Piqueu-los i feu un sofregit en una paella amb un raig d'oli. Salpebreu-ho. Barregeu l'allioli i les castanyes picades i ja podeu començar a omplir un motlle rodó, tot intercalant capes de bacallà laminat i d'allioli de castanyes. Acabeu amb una capa d'allioli. Gratineu-ho al forn, desemmotlleu-ho i ja podeu muntar el plat. Ja per acabar, acompanyeu el milfulls amb el sofregit de tomàquet i decoreu-ho amb castanyes senceres pelades.