Milfulls d'albergínia, verat i calamarsons

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Bosch
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port

INGREDIENTS

  • 1 albergínia
  • 1 verat
  • 3 calamarsons
  • 1 ceba
  • 1 pebrot
  • oli i sal

PREPARACIÓ

Per començar, talleu la ceba i el pebrot a tires fines i confiteu-los per separat en dues paelles amb oli abundant durant 15 minuts a foc lent.
Mentrestant, talleu el verat a filets i retireu-ne les espines. Després, talleu les puntes dels filets perquè quedin de forma rectangular, saleu-los i salteu-los en una paella amb oli.

A continuació, saleu l'albergínia tallada a làmines i fregiu-la en una paella fins que quedi ben cruixent.

Tot seguit, talleu els calamarsons a rodanxes, saleu-los i salteu-los en una altra paella amb l'oli ben calent.

I ja per acabar, col·loqueu l'albergínia a la base del plat i cobriu-la amb una mica de ceba i de pebrot confitats. A sobre, poseu-hi el verat, una altra capa de ceba i pebrot i, finalment, els calamarsons.
Anar al contingut