Milfulls amb compota de poma
- Programa: Cuina bé amb l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- poma
- mel
- prunes
- llima
- pasta de full
- nous
PREPARACIÓ
Posem unes làmines de poma en una paella sense oli i a mig fer hi afegim mel per fer una compota. Hi posem prunes i li ratllem per damunt una mica de la pell d?una llima. I també un raig del seu suc. Ho seguim fent durant 4-5 minuts a foc ben lent. Un cop fet i refredat ho triturem.
D?altra banda, agafem una làmina de pasta de full i la tallem a quadres. Els posem a la plata del forn enfarinada i els pintem amb una mica de mel desfeta. Posem la pasta de full al forn uns 6-7 minuts a uns 180-190 graus. Tallem els milfulls per la meitat.
Ja ho podem emplatar. Posem un xic de compota en un plat i posem el full al damunt (que ja no es mourà). El farcim amb compota i li posem un altre full al damunt. Hi posem les nous triturades i una mica més de compota. Ho tapem amb un altre full i ja està!
D?altra banda, agafem una làmina de pasta de full i la tallem a quadres. Els posem a la plata del forn enfarinada i els pintem amb una mica de mel desfeta. Posem la pasta de full al forn uns 6-7 minuts a uns 180-190 graus. Tallem els milfulls per la meitat.
Ja ho podem emplatar. Posem un xic de compota en un plat i posem el full al damunt (que ja no es mourà). El farcim amb compota i li posem un altre full al damunt. Hi posem les nous triturades i una mica més de compota. Ho tapem amb un altre full i ja està!