Milanesas a la napolitana (Pollastre arrebossat) - Argentina
- Programa: Karakia
- Cuina: Gustavo A. Rosemffet, Barcelona
INGREDIENTS
- filets de pit de pollastre
- tomàquets verds
- formatge
- orenga
- pa ratllat
- ou
- oli
PREPARACIÓ
Demaneu que us tallin els filets de pit de pollastre ben fins.
Passeu els filets per l'ou batut i, després, pel pa ratllat. Fregiu-los i poseu-los en una safata per anar al forn.
A sobre de cada filet arrebossat poseu-hi un tall de formatge cremós (per fondre) i una mica d'orenga pel damunt.
Enforneu els filets (només amb el gratinador) fins que el formatge es fongui, poseu-hi una rodanxa de tomàquet per sobre i serviu-los de seguida.
Podeu acompanyar aqueses milanesas amb arròs basmati, com va fer en Gusti, o amb el que us agradi més.
Passeu els filets per l'ou batut i, després, pel pa ratllat. Fregiu-los i poseu-los en una safata per anar al forn.
A sobre de cada filet arrebossat poseu-hi un tall de formatge cremós (per fondre) i una mica d'orenga pel damunt.
Enforneu els filets (només amb el gratinador) fins que el formatge es fongui, poseu-hi una rodanxa de tomàquet per sobre i serviu-los de seguida.
Podeu acompanyar aqueses milanesas amb arròs basmati, com va fer en Gusti, o amb el que us agradi més.