Michelada (Cervesa picant) - Mèxic D.F., Mèxic

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Rosi Morales, Barcelona

INGREDIENTS

  • cerveses
  • llimes
  • pebre negre mòlt
  • bitxo en pols
  • sal
  • salsa de bitxo picant
  • salsa perrins
  • salsa maggi
  • glaçons de gel

PREPARACIÓ

Poseu 2 o 3 glaçons a cada got (millor si els gots són alts i amples) i espremeu-hi mitja llima a cada un. Condimenteu-ho amb un rajolí de salsa perrins, un de salsa maggi, unes gotes de salsa de bitxo picant, un polsim de pebre negre i un de bitxo mòlt, un pessic de sal.
Per últim, aboqueu una cervesa a cada got i remeneu-la lleugerament. Tasteu-la i rectifiqueu algun condiment, si és el cas.
La michelada és contundent i, segons els mexicans, molt més refrescant que una barreja popular aquí com podria ser la 'clara'.

Anar al contingut