Mian-Tiao (Tallarines Manxúria) - Manxúria, Xina

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Gang Li (restaurant Río Dragón), Barcelona

INGREDIENTS

  • farina i aigua (per fer la pasta)
  • bolets xinesos
  • carn picada de porc
  • gingebre
  • llagostins
  • ceba tendra
  • licor xinès
  • salsa de soja
  • fècula de blat de moro
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Feu la pasta barrejant la farina i l'aigua. Estireu-la amb un corró fins que sigui ben fina i talleu-la a tiretes primes (tallarines). Feu-les bullir en una cassola amb força aigua.
En un wok amb oli de gira-sol ben calent, fregiu-hi la carn picada de porc i, tot seguit, poseu-hi el gingebre, els bolets xinesos i els llagostins. Salteu-ho tot a foc ben viu.
Afegiu-hi salsa de soja, un raget de licor xinès, una mica de l'aigua de bullir les tallarines i un polsim de fècula de blat de moro.
Remeneu-ho una mica i ja estarà a punt.
Escorreu la pasta i poseu-la al plat de servir. Aboqueu-hi per sobre tot el que hem saltat al wok.
 
Anar al contingut