"Mezzes"

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • "Mezzes"
  • (per a 2 persones)
  • pebrot vermell picant dessecat
  • 1 albergínia
  • 1 pebrot escalivat
  • 1 gra d'all cru
  • 1 iogurt grec

PREPARACIÓ

1.Comencem el plat obrint l'albergínia i traient-ne les llavors. La tallem petita. També, el pebrot vermell i l'all.

2.Posem el iogurt grec en un bol. L'all, una punteta de julivert picat, l'albergínia, un polsim de sal i ho barregem tot.

3.Saltem a la paella el pebrot vermell. Hi posem una espurna de pebre vermell picant i cap al plat.

4.Al damunt hi afegim la barreja de iogurt que hem preparat.