"Mezzes"
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- "Mezzes"
- (per a 2 persones)
- pebrot vermell picant dessecat
- 1 albergínia
- 1 pebrot escalivat
- 1 gra d'all cru
- 1 iogurt grec
PREPARACIÓ
1.Comencem el plat obrint l'albergínia i traient-ne les llavors. La tallem petita. També, el pebrot vermell i l'all.
2.Posem el iogurt grec en un bol. L'all, una punteta de julivert picat, l'albergínia, un polsim de sal i ho barregem tot.
3.Saltem a la paella el pebrot vermell. Hi posem una espurna de pebre vermell picant i cap al plat.
4.Al damunt hi afegim la barreja de iogurt que hem preparat.
2.Posem el iogurt grec en un bol. L'all, una punteta de julivert picat, l'albergínia, un polsim de sal i ho barregem tot.
3.Saltem a la paella el pebrot vermell. Hi posem una espurna de pebre vermell picant i cap al plat.
4.Al damunt hi afegim la barreja de iogurt que hem preparat.