Meskaha (Pastís d'albergínies) - Egipte

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Said Moustafa, Barcelona

INGREDIENTS

  • albergínies
  • carabassons
  • cebes
  • carn picada de vedella
  • barreja d'espècies
  • beixamel
  • formatge feta ratllat

PREPARACIÓ

Renteu i talleu a rodanxes les albergínies i els carabassons. Fregiu-ho i reserveu-ho.
En una paella amb un bon raig d'oli, sofregiu-hi la ceba, tallada menuda, i després afegiu-hi la carn picada de vedella condimentada al vostre gust.
En una safata per anar al forn, aneu-hi col·locant les capes d'aquest pastís: una d'albergínia, una de carabassó, una de carn, una altra d'albergínia i una de formatge feta ratllat.
Cobriu-ho tot amb força beixamel, més aviat espessa, i escampeu-hi per sobre una mica més de formatge ratllat.
Enforneu-ho durant uns 20 minuts i després gratineu-ho perquè el formatge quedi daurat.