Merengues

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Antiga Casa Padreny

INGREDIENTS

  • 200 g de clares d'ou
  • 80 g de sucre
  • 25 g de sucre de llustre
  • Per a l'almívar:
  • 320 g de sucre
  • 80 g d'aigua

PREPARACIÓ

En primer lloc, feu l'almívar. Per fer-lo, poseu l'aigua i el sucre al foc, i deixeu-ho que bulli només 1 minut.
A part, bateu les clares juntament amb el sucre. Un cop les tingueu ben batudes, aneu-hi tirant l'almívar de mica en mica, sense deixar de batre. A continuació, ompliu una mànega de pastisseria amb les clares batudes barrejades amb l'almívar, i aneu collocant les merengues que en surtin al damunt d'una fusta mullada amb aigua. Espolseu-hi sucre de llustre pel damunt i coeu-les al forn a 150 graus i durant 10 minuts.
Anar al contingut