Merengues
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Antiga Casa Padreny
INGREDIENTS
- 200 g de clares d'ou
- 80 g de sucre
- 25 g de sucre de llustre
- Per a l'almívar:
- 320 g de sucre
- 80 g d'aigua
PREPARACIÓ
En primer lloc, feu l'almívar. Per fer-lo, poseu l'aigua i el sucre al foc, i deixeu-ho que bulli només 1 minut.
A part, bateu les clares juntament amb el sucre. Un cop les tingueu ben batudes, aneu-hi tirant l'almívar de mica en mica, sense deixar de batre. A continuació, ompliu una mànega de pastisseria amb les clares batudes barrejades amb l'almívar, i aneu collocant les merengues que en surtin al damunt d'una fusta mullada amb aigua. Espolseu-hi sucre de llustre pel damunt i coeu-les al forn a 150 graus i durant 10 minuts.
A part, bateu les clares juntament amb el sucre. Un cop les tingueu ben batudes, aneu-hi tirant l'almívar de mica en mica, sense deixar de batre. A continuació, ompliu una mànega de pastisseria amb les clares batudes barrejades amb l'almívar, i aneu collocant les merengues que en surtin al damunt d'una fusta mullada amb aigua. Espolseu-hi sucre de llustre pel damunt i coeu-les al forn a 150 graus i durant 10 minuts.