Menjar blanc del molí
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Molí de la Barita, Viladrau
INGREDIENTS
- 1/2 l de llet
- 150 g de crema d'ametlles
- 25 g de midó
- 30 g d'ametlla
- 1 full de gelatina
- 1 pela de llimona
- canyella
- ametlla torrada i picada
- sucre
- licor d'ametlla
PREPARACIÓ
Per començar poseu el full de gelatina en remull amb aigua freda i per altra banda poseu la llet a bullir amb una pela de llimona i canyella.
Paral.lelament amb la batedora tritureu l'ametlla i el midó amb una mica de llet. Quan la llet hagi arrencat el bull, traieu la pela de llimona i la canyella i tireu-hi la crema d'ametlles, la barreja que hem batut i el full de gelatina, remeneu-ho bé i aboqueu-ho a les flameres que teniu prèviament preparades amb licor d'ametlles i sucre. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu-ho i ja podeu servir el plat. Aquest postre es pot acompanyar amb coca.
Paral.lelament amb la batedora tritureu l'ametlla i el midó amb una mica de llet. Quan la llet hagi arrencat el bull, traieu la pela de llimona i la canyella i tireu-hi la crema d'ametlles, la barreja que hem batut i el full de gelatina, remeneu-ho bé i aboqueu-ho a les flameres que teniu prèviament preparades amb licor d'ametlles i sucre. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu-ho i ja podeu servir el plat. Aquest postre es pot acompanyar amb coca.