Menjar blanc del molí

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Molí de la Barita, Viladrau

INGREDIENTS

  • 1/2 l de llet
  • 150 g de crema d'ametlles
  • 25 g de midó
  • 30 g d'ametlla
  • 1 full de gelatina
  • 1 pela de llimona
  • canyella
  • ametlla torrada i picada
  • sucre
  • licor d'ametlla

PREPARACIÓ

Per començar poseu el full de gelatina en remull amb aigua freda i per altra banda poseu la llet a bullir amb una pela de llimona i canyella.
Paral.lelament amb la batedora tritureu l'ametlla i el midó amb una mica de llet. Quan la llet hagi arrencat el bull, traieu la pela de llimona i la canyella i tireu-hi la crema d'ametlles, la barreja que hem batut i el full de gelatina, remeneu-ho bé i aboqueu-ho a les flameres que teniu prèviament preparades amb licor d'ametlles i sucre. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu-ho i ja podeu servir el plat. Aquest postre es pot acompanyar amb coca.
Anar al contingut