Melanzane alla parmigiana (Albergínies a la parmesana) - Itàlia

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Elena Solinas, Barcelona

INGREDIENTS

  • albergínies
  • farina
  • mozzarella
  • formatge de Parma
  • tomàquets
  • oli

PREPARACIÓ

Talleu les albergínies al llarg, arrebosseu-les amb farina i fregiu-les. Traieu-les del foc i amb l'ajuda de paper de cuina absorbiu l'oli que sobra.
Mentrestant, en una altra paella, prepareu una salsa de tomàquet.
En una safata que pugui anar al forn feu una base amb uns quants talls d'albergínia. Per sobre poseu-hi uns bocinets de mozzarella i feu-hi una altra capa d'albergínia. Podeu deixar-ho així o bé fer-hi una altra capa amb més mozzarella i albergínies.
Quan tingueu la salsa de tomàquet a punt, aboqueu-la per sobre les albergínies i escampeu-hi formatge parmesà ratllat en abundància pel damunt.
Gratineu-ho i ja estarà a punt per servir.