Mel i mató estil Salah (Mel i mató estil Salah) - Palestina
- Programa: Karakia
- Cuina: Salah Jamal, la Cerdanya
INGREDIENTS
- mató
- mel
- festucs
- coco ratllat
- aigua de roses
- menta fresca
PREPARACIÓ
Dessaleu els festucs i trinxeu-los.
Talleu el mató i serviu-ne un o dos talls a cada plat.
Regueu-los amb una cullerada d'aigua de roses. Poseu-hi una mica de mel pel damunt i escampeu-hi uns quants festucs trinxats i una mica de coco ratllat per sobre.
Guarniu el plat amb una fulleta de menta fresca al costat.
Talleu el mató i serviu-ne un o dos talls a cada plat.
Regueu-los amb una cullerada d'aigua de roses. Poseu-hi una mica de mel pel damunt i escampeu-hi uns quants festucs trinxats i una mica de coco ratllat per sobre.
Guarniu el plat amb una fulleta de menta fresca al costat.