Marmita de llamàntol
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Maria Covalea
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Majó, Barcelona
INGREDIENTS
- 250 g de calamars
- 2 llamàntols de 1/2 kg
- 2 culleradetes d'all i julivert
- 1 cullerada de pebre vermell dolç
- 300 g de tomàquet triturat
- 660 g d'arròs
- sal
- 1 gotet d'oli d'oliva
- 2 l de brou de peix
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu els calamars trossejats en una paella amb oli calent.
Quan agafin color, afegiu-hi dues culleradetes d'all i julivert. Remeneu-ho i incorporeu-hi el pebre vermell. Doneu-hi unes voltes i afegiu-hi el tomàquet triturat, que haureu sofregit prèviament. Tot seguit, barregeu-ho i incorporeu-hi l'arròs bomba. Doneu-hi unes voltes i afegiu-hi el brou de peix de roca. A continuació, incorporeu-hi dues culleradetes de sal i els llamàntols. Remeneu-ho i deixeu-ho coure 12 minuts aproximadament. Quan hagin passat els 12 minuts, ja podeu servir el plat.
Quan agafin color, afegiu-hi dues culleradetes d'all i julivert. Remeneu-ho i incorporeu-hi el pebre vermell. Doneu-hi unes voltes i afegiu-hi el tomàquet triturat, que haureu sofregit prèviament. Tot seguit, barregeu-ho i incorporeu-hi l'arròs bomba. Doneu-hi unes voltes i afegiu-hi el brou de peix de roca. A continuació, incorporeu-hi dues culleradetes de sal i els llamàntols. Remeneu-ho i deixeu-ho coure 12 minuts aproximadament. Quan hagin passat els 12 minuts, ja podeu servir el plat.