Marinada de déntol i bunyol de mar
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Mestres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Peixerot, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 llom de déntol d'1 kg
- suc de 3 llimones
- 16 raves
- 1 gotet de vi de Xerès
- 1 gotet d'oli d'oliva verge
- 8 bunyols de mar
- sal
- pebre rosa
PREPARACIÓ
Per començar, prepareu la patata de mar: obriu-la pel mig, la traieu i la renteu.
Tot seguit, talleu el dèntol en làmines i l'emplateu, llavors talleu la patata de mar en tiretes i repartiu-les pel plat. Per fer la maceració, poseu-hi llimona, sal, pebre, uns talls de ceba, xerès i oli, al dèntol, i deixeu-lo a la nevera durant una hora. Un cop s'hagi marinat, decoreu-lo amb rave i una mica de pebre rosa.
Tot seguit, talleu el dèntol en làmines i l'emplateu, llavors talleu la patata de mar en tiretes i repartiu-les pel plat. Per fer la maceració, poseu-hi llimona, sal, pebre, uns talls de ceba, xerès i oli, al dèntol, i deixeu-lo a la nevera durant una hora. Un cop s'hagi marinat, decoreu-lo amb rave i una mica de pebre rosa.