Marinada de déntol i bunyol de mar

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Mestres
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Peixerot, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 llom de déntol d'1 kg
  • suc de 3 llimones
  • 16 raves
  • 1 gotet de vi de Xerès
  • 1 gotet d'oli d'oliva verge
  • 8 bunyols de mar
  • sal
  • pebre rosa

PREPARACIÓ

Per començar, prepareu la patata de mar: obriu-la pel mig, la traieu i la renteu.
Tot seguit, talleu el dèntol en làmines i l'emplateu, llavors talleu la patata de mar en tiretes i repartiu-les pel plat. Per fer la maceració, poseu-hi llimona, sal, pebre, uns talls de ceba, xerès i oli, al dèntol, i deixeu-lo a la nevera durant una hora. Un cop s'hagi marinat, decoreu-lo amb rave i una mica de pebre rosa.
Anar al contingut