Mandonguilles de rap

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Margaret Nofre
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sant Carles, Tortosa

INGREDIENTS

  • 1 cua de rap
  • 1 llesca de pa
  • 1 got de llet
  • 1/2 gra d'all
  • 1 ou
  • julivert
  • pebre blanc
  • farina
  • sal
  • oli Per a la salsa:
  • ceba
  • tomàquet
  • julivert
  • all

PREPARACIÓ

Per fer la massa, trinxeu a talls ben petits la cua de rap sense pell ni espina.
Després, poseu-la en un bol, afegiu-hi el pa remullat amb llet, l'ou, el julivert, la sal, el pebre i l'all picat i barregeu-ho bé. Deixeu-ho reposar a la nevera durant una horeta perquè agafi consistència. Tot seguit, feu mandonguilles amb la massa ajudant-vos d'un estri per fer boles de gelat. Enfarineu les mandonguilles i fregiu-les una mica en una paella amb oli. A continuació, retireu les mandonguilles del foc i traieu una mica de l'oli que heu utilitzat. En aquesta mateixa paella, sofregiu la ceba picada, el tomàquet trinxat, l'all trinxat i el pebre. Remeneu-ho i incorporeu-hi la farina. Quan la farina estigui sofregida, afegiu-hi l'aigua, les mandonguilles, la sal i el julivert, i deixeu-ho coure durant uns 10 minuts tapat.