Mandonguilles a la jardinera

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de porc i de vedella conté proteïnes de bona assimilació i vitamines del grup B. N'hem de prendre les parts més magres i retirar el greix visibleAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de carn picada de porc
  • 300 g de carn picada de vedella
  • 200 g capipota cuit
  • 100 g de pa sec ratllat
  • 70 g de nata
  • 1 ou
  • farina
  • 250 g de sofregit
  • 400 g de brou de pollastre
  • 3 pastanagues
  • 200 g de mongeta tendra
  • 2 patates
  • 5 escalunyes
  • 2 tronxos d'api
  • una culleradeta de sal
  • una culleradeta de pebre
  • cibulet
  • alfàbrega
  • coriandre

PREPARACIÓ

1.- Tallem el capipota cuit molt petit. En un bol, hi barregem les dues carns, el capipota tallat, l'ou batut, la nata, el pa ratllat, la sal i el pebre.



2.- En fem pilotetes, les enfarinem i les fregim fins que ens quedin mig cuites.



3.- Netegen, pelem i tallem totes les verdures a daus molt petits, excepte les escalunyes, que les tallem a rodanxes.



4.- Escaldem totes les verdures 3 minuts, excepte les escalunyes. Les refredarem amb aigua i glaçons per tallar-ne la cocció.



5.- En una cassola, hi aboquem el sofregit, el brou i un got d'aigua i quan arrengui el bull, hi afegim les mandonguilles mig cuites. Deixarem que faci xup-xup a foc mitjà durant uns 5 minuts.



6.- Hi afegim totes les verdures escaldades durant 2 minuts més i anirem remenant per incorporar tots els gustos.



7.- Piquem el cibulet, l'alfàbrega i el coriandre i ho tirem dins la cassola, just abans d'emplatar.
Anar al contingut