Makaroonilaatikko (Timbal de macarrons) - Finlàndia

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Timo Laiho, Barcelona

INGREDIENTS

  • 250 g de macarrons
  • 150-200 g de carn picada
  • 300 dl de llet
  • ou
  • farina de galeta
  • sal
  • pebre blanc
  • pebre vermell

PREPARACIÓ

Sofregiu la carn picada. Poseu la llet en un bol, afegiu-hi un ou i bateu-ho tot junt. No us descuideu de posar-hi una mica de pebre blanc, pebre vermell i sal per donar-hi més gust.
Poseu els macarrons crus en un recipient que pugui anar al forn (si ho preferiu els podeu bullir primer). Cobriu els macarrons amb la carn, la barreja de llet i ou i tireu-hi farina de galeta per sobre. Ara, els macarrons ja estan a punt per ficar-los al forn durant una hora. El color fosc de la farina i la consistència de l'ou us faran saber que ja podeu servir el plat.