Magret d'ànec amb saltat de llenties

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Magret d'ànec amb saltat de llenties
  • (per a 2 persones)
  • 1 magret d'ànec
  • 200 g de llenties cuites
  • 80 g de germinacions de soja
  • 50 g de germinacions de llenties verdes
  • 1 poma golden
  • 1 fulla de col
  • mostassa
  • caramel de vinagre de Mòdena

PREPARACIÓ

1.Comencem el plat marcant el magret. L'hi posem sal i pebre, i cap a la cassola sense oli, per la part de la pell. El magret s'anirà fent amb el seu mateix greix. Quan estigui dauradet, el retirem.

2.Mentrestant, tallem la col ben prima i també la poma. Posem primer la poma al wok, que s'anirà fent amb el greix de l'ànec. Una espurna de sal i una mica de pebre. Hi afegim els brots de soja i després la col.

3.Ara afegim una mica més d'aigua al wok. Després, hi aboquem les llenties i abaixem el foc.

4.Hi afegim també la mostassa i una mica de caramel de vinagre de Mòdena. I ho emplatem posant el magret al plat i hi posem un motlle que omplim amb el saltat de les llenties.