Magret d'ànec amb melmelada d'escalunyes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Up & Down
INGREDIENTS
- 2 magrets d'ànec de 400 g
- 1/2 kg d'escalunyes
- 1 copa de vinagre
- 1 gotet d'oli
- sal
- sucre
- pebre blanc
- cebollí
PREPARACIÓ
Comenceu el plat fent la melmelada d'escalunyes amb una paella amb oli.
Deixeu-les coure a foc lent, i quan estiguin transparents (és important que les escalunyes no es fregeixin), poseu-hi el sucre i deixeu que es vagin caramel.litzant a foc baix. Tot seguit, feu unes marques al magret pel cantó de la pell amb el ganivet, salpebreu-lo per les dues bandes i poseu-lo en una paella ben calenta. Deixeu que es dauri pels dos cantons i després retireu-lo, escalopeu-lo i torneu-lo a posar a la paella. Mentre li feu tomb i tomb tireu-hi un rajolí de vinagre. Poseu la melmelada d'escalunya al mig del plat, pel voltant els talls de magret, i salseu-ho amb la salsa de vinagre. Decoreu-ho amb una mica de cebollí.
Deixeu-les coure a foc lent, i quan estiguin transparents (és important que les escalunyes no es fregeixin), poseu-hi el sucre i deixeu que es vagin caramel.litzant a foc baix. Tot seguit, feu unes marques al magret pel cantó de la pell amb el ganivet, salpebreu-lo per les dues bandes i poseu-lo en una paella ben calenta. Deixeu que es dauri pels dos cantons i després retireu-lo, escalopeu-lo i torneu-lo a posar a la paella. Mentre li feu tomb i tomb tireu-hi un rajolí de vinagre. Poseu la melmelada d'escalunya al mig del plat, pel voltant els talls de magret, i salseu-ho amb la salsa de vinagre. Decoreu-ho amb una mica de cebollí.